Entre vinyes i postes de sol

Cada any, i ja en farà tres, amb la Marta Solé (qui va ser la cantant que em va acompanyar durant una dècada en un munt d’escenaris) ens trobem en un dels festivals més bonics i originals que es fan a casa nostra. A la Terrasseta Rimaires (de Cava Guilera, a Lavern, Subirats, Penedès) s’hi organitza un cicle de concerts durant les postes de sol de l’estiu, en un espai preciós envoltat de vinyes i de converses de proximitat. Enguany, amb la Marta hi celebrarem el nostre concert aquest proper dissabte 29 de juny, a les 21.00 hores del vespre. Com sabeu, ens agrada que l’activitat s’emmarqui en un context de solidaritat i, per tant, tota la recaptació de l’actuació (taquilla inversa) anirà destinada a l’Associació Nyiumbali Nala, pel dret a l’educació dels infants de Tanzània. Us hi esperem!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada