Un somni immens

Com a resposta davant la imminent sentència del Tribunal Suprem espanyol contra els presos i les preses polítiques independentistes, i les detencions de 9 independentistes el passat 23 de setembre, i el seu posterior empresonament, músics d’arreu dels Països Catalans hem unit forces per impulsar cants col·lectius que serveixin com a acció de protesta i de reflexió. Avui, la Revista Enderrock estrena la primera de les cançons conjuntes: “Un somni immens”, en la qual hi hem participat una vintena de grups i cantants de Catalunya, el País Valencià i les Illes Balears, a més també de representants d’Euskal Herria.

El tema “Un somni immens” ha estat escrit i composat pel cantautor Àlex Pérez, i en la interpretació conjunta hi participem les veus de Roba Estesa, BuhosEls Catarres, SuuGemma Humet, Cesk FreixasBramsBittahCesc Sansalvadó, JoinaJo Jet i Maria RibotPirat’s Sound SistemaJordi GinestaPachawa Sound i Àlex Pérez des del Principat, Alidé Sans de la Val d’Aran, Auxili provinent de l’escena valenciana i Huntza del País Basc. Un altre dels artistes destacats que hi col·laboren és el raper mallorquí Valtonyc, que s’ha sumat a la iniciativa des de l’exili a Brussel·les. A més, la peça comença amb uns versos de Federico García Lorca recitats per l’activista David Fernández

Podeu escoltar la cançó i veure el vídeo en aquesta notícia de la Revista Enderrock: http://www.enderrock.cat/noticia/19999/somni/immens/contra/repressio

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.