València, Porqueres, Lleida

Comencem a enfilar les darreres setmanes d’aquest 2019, i avui vull compartir amb vosaltres el que seran els nostres tres darrers concerts de l’any. La setmana que ve acomiadarem un 2019 que ha sigut preciós, ens ha portat a molts indrets del país i ens ha donat la oportunitat de conèixer a persones increïbles. La setmana que ve tancarem un any que recordarem per sempre més, i ho farem a València (dijous 5 de desembre, a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània), a Porqueres (divendres 6 de desembre, al Centre Cívic) i a Lleida (diumenge 8 de desembre, al Cafè del Teatre). Podeu veure’n més informació i comprar les entrades a la nostra agenda. Moltes gràcies!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.