Bon any 2020!

S’acaba un nou any. Aquest 2019 ha sigut, amb diferència, el meu millor any artístic, professional, també personal. Hem aconseguit reorientar aquesta proposta musical, amb la feina i la dedicació de moltes persones que sovint treballen des de l’ombra de les segones línies. Avui vull fer un agraïment sincer a tota aquesta família que hi és en els bons i els mals moments, els dies de les butaques plenes i les nits on les cançons sembla que no vulguin sortir. Gràcies per estimar-me i cuidar-me, tinc un tresor amb la vostra amistat.

A en Victor Nin, president de la fusta i el metall, per fer de la música i l’excel·lència una barraca on m’hi quedaré a viure per sempre.

A en Roger Vidal, ministre de l’agenda i el calendari, que és pacient i sap navegar com ningú aquesta barca que no naufraga mai.

A en Guillem Guti, doctor del nostre so, que amb la seva alegria ha fet créixer arbres de felicitat immensos.

A en Cesc Martorell, Pau Romero, Sergi Torrents, Raimon Iniesta, Ramon Castellví, consellers del compàs i el vi, per deixar una part de vosaltres en mi.

A en Jordi Puig i U98 music, obrador de la massa musical, per fer-me un lloc en el vostre univers d’estrelles i sols.

A la Zahira i l’Heura, amors indescriptibles, per ser el motiu de tot, el punt de partida, la llengua viva, les cançons de sofà, les ganes boges de tornar -sempre- al vostre costat.

I sobretot, gràcies a tu, que escoltes la meva música i te l’estimes íntimament. Gràcies per fer que algú com jo pugui viure amb les cançons i els versos entre els llavis, entre els dits.

BON ANY 2020! ♥️🎶✨

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada