S’acosten les cançons XL…

Enguany celebrem el desè aniversari del meu tercer disc, “La mà dels qui t’esperen” 🥳. Com potser ja sabreu, en aquell treball hi vam incloure una de les cançons més representatives del nostre repertori.

Per celebrar aquesta humil efemèride 🎂, aquest 2020 hem preparat un directe i un EP (un treball amb poques cançons) amb una banda ampliada amb secció de vents (trompeta i saxo).

La gira i l’EP l’hem titulat amb el nom de “XL” ⚠️. I demà divendres al migdia, la Revista Enderrock n’estrenarà en exclusiva el single, que és la versió XL, renovada i modernitzada, d’aquesta cançó que va sonar tant l’any 2010, amb la col·laboració d’un cantant molt popular dels Països Catalans, molt amic d’un servidor.

Us imagineu quina cançó pot ser? 🤔 I quin cantant hi deu col·laborar? 🤷🏼‍♂️

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.