Videoclip de ‘La petita rambla del Poble Sec (XL)’

Bon dijous a tothom! Com bé sabeu, fa uns dies vam estrenar una nova versió de La petita rambla del Poble Sec, aquesta vegada reformulada amb arranjaments i producció nova, amb una secció de vents que li dóna energia i alegria renovada, i amb la col·laboració preciosa de l’Alguer Miquel, cantant de Txarango i un molt bon amic que ha volgut celebrar amb mi aquest desè aniversari de la cançó.

El temps passa ràpid i a vegades no tenim temps per a fer balanç. Aquesta cançó m’ha donat moltes alegries, també algunes penes, no ho amagaré. Però per a mi és molt especial i, tot i que, a nivell d’estètica musical, no és la més representativa del meu repertori, m’ha obert moltes portes per conèixer millor aquest bonic ofici de fer cançons i cantar-les. Gràcies per estimar-vos-la tant. De tot cor!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.