Finalista als Premis Enderrock!

Bon dijous, amics i amigues! Avui m’he despertat amb una molt bona notícia! Sóc finalista en les dues categories de cançó d’autor als Premis Enderrock, els premis de la música de casa nostra! Finalista a millor disc de cançó d’autor (amb el meu últim disc Festa Major), i finalista a millor cançó de cançó d’autor (amb la peça Cercavila, també del darrer disc).

Sé que porto molts dies fent-me pesat demanat-vos el vot. El sistema dels premis que, per una banda, demana la vostra implicació, fa que el fet positiu de la votació popular (que aporta una certa i relativa democratització de l’esdeveniment) s’acabi convertit en monòton, més que res perquè als Premis Enderrock hi ha 3 rondes i cal repetir aquest procés masses vegades.

Aquesta vegada us ho demano de manera definitiva, us ho prometo! Podeu fer-me aquest darrer cop de mà? Mil gràcies!

Vota’m als Premis Enderrock!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.