Presentacions d'”El delta de les paraules”

Aquesta setmana presentaré el meu nou llibre de poesia El delta de les paraules a diverses ciutats dels Països Catalans. Demà dimarts seré a València (a les 19.00 hores a la Llibreria El Imperio de los Libros). Dimecres seré a Castelló (també a les 19.00 hores a la Llibreria Argot). Dijous em trobareu a Barcelona (19.00 hores a FNAC El Triangle), aquesta vegada amb els companys de col·lecció poètica, Adrià Salas i Suu. I, per acabar aquesta petita gira literària, divendres seré a Tarragona (a les 19.00 hores i a la Llibreria Adserà).

Què, us animeu a acompanyar-me en alguna d’aquestes presentacions? Us hi espero!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada