Presentació a Instagram!

La crisi global del Covid-19 ens ha agafat a tots per sorpresa, malgrat tractar-se d’una epidèmia anunciada i no voler-ne fer gaire cas. Ho hem hagut d’aturar tot, i jo m’he vist obligat a suspendre concerts i presentacions de llibre. Per aquest motiu, i també per no haver de renunciar a una certa normalitat, malgrat la quarentena i el confinament, avui procuraré portar-vos un trosset del meu darrer llibre a les vostres cases.

Serà a partir de les 19.00 hores del vespre d’avui dissabte, en un directe al meu usuari d’Instagram (@ceskfreixas). Hi presentaré El delta de les paraules, l’últim poemari que va sortir a la venda fa dues setmanes. Parlaré del concepte que hi ha darrere del llibre, recitaré algunes poesies i… cantaré alguna coseta. Ens hi veurem?

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada