Jo em quedo a casa

En un món que només entén el moviment en càmera ràpida, demanar-li a algú que pari és quasi una missió impossible. No sé si és que no en sabem, o potser només és pensar-ho i notar com ens arriba la por. Fa un respecte de cementiri imaginar que no tenim gran cosa a fer.

Invisible als ulls, una minúscula amenaça ens assenyala la nostra vulnerabilitat. Acostumats a creure’ns sempre els guanyadors, a treure pit ràpidament de les victòries, no volem entendre que hi ha moments en aquesta vida que cal recollir-nos, i procurar cuidar el nostre veïnat fent una cosa molt senzilla: tenint cura de nosaltres. La derrota també és una opció, i ningú vol ser-ne conscient.

Confinats en l’esplanada de la senzillesa, haurem de recordar-nos en veu baixa que allò que construeix un poble és la seva solidaritat, també cap endins. Un acte tan pedrolià i humil com quedar-se a casa ens pot salvar d’un desastre mil vegades anunciat. Fem de l’honestedat la nostra ensenya col·lectiva, un senyal d’intel·ligència, una pausa, un camí.

1 comentari

Deixa un Comentari

  1. Salut Cesk. Cóm estàs? Jo confinat a cas com tothom. Bé de salut. Vull dir que m´agradat moltissim el teu escrit que he rebut per correu electrònic. Tens molta raó, amic. Espero que estiguis bé…tu, la teva companya i, sobretot la petita Heura. I també vull fer aquest desig extensiu al teu germà Marc i la seva companya. A Igualada la situació és encara pitjor, malauradament. Si parles amb ell li envies molts records de part meva. En fí…esperem que aviat poguem gaudir dels teus magnifics concerts en viu i en directe. Ah…i vull aprofitar també -crec que no t´ho he dit mai- per dir-te que encara recordo aquell concert tan especial que em va fer plorar a les grades de l´Auditori. Obviament estic parlant del concert a l´endemà de la mort del teu estimat pare. Res Cesk…una forta abraçada i cuidat moltissim. Sincerament, ABEL

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.