Cançons de confinament

Des de l’inici del confinament per la pandèmia de la COVID-19, cada dia (més o menys a les 19.00 hores del vespre) penjo a Youtube i a Instagram una versió. Algunes tenen a veure amb la meva adolescència, d’altres són importants perquè representen l’essència del que sempre he pensat que ha de ser la cançó d’autor. Sigui com sigui, són cançons especials que em ve molt de gust de compartir amb tots vosaltres. Podeu accedir-hi des d’aquesta llista de reproducció que us deixo tot seguit, entrant al meu canal de Youtube o al meu perfil d’Instagram.

El pot del gel per tenir cura de la higiene de les mans s’ha convertit en el símbol d’aquestes cançons de confinament. Primer l’utilitzava estrictament per un tema pràctic: no tenia peu de micro i era l’únic element que em quedava a mida per poder enregistrar bé la guitarra i la veu. A dia d’avui, és més un símbol que cap altra cosa. Moltes gràcies per acompanyar-me.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.