Una setmana de micromecenatge

Bon vespre, amics i amigues. Com bé sabeu, diumenge passat, fa exactament una setmana, vam iniciar el procés de micromecenatge per a fer possible el meu nou disc, que serà el vuitè de la meva trajectòria musical. Set dies després d’aquell tret de sortida només puc agrair-vos la rebuda que ha tingut: ja sou més de 340 mecenes i heu aconseguit conquerir el 66% de l’objectiu de finançament. De tot cor, gràcies, gràcies, gràcies!

Podeu col·laborar amb el micromecenatge clicant a l’enllaç que trobareu aquí a sota. Un cop a dins de la pàgina del projecte de Verkami, hi veureu diverses maneres de donar-me un cop de mà: comprar anticipadament el disc (digital o físic), comprar entrades anticipades pel concert de presentació, concert a casa i concert per entitats. De nou, gràcies, de debò.

Col·laborar amb el micromecenatge

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.