Micromecenatge al 100%!

Ho heu aconseguit! És increïble sentir i notar la vostra companyia. Encara sense haver arribat a l’equador, el micromecenatge per a fer realitat el 8è disc ja ha assolit l’objectiu de finançament. Més de 500 mecenes i una muntanya d’emoció, responsabilitat i compromís.

Per aquest motiu us plantejo un segon objectiu: arribar als 20.000€. Amb aquest nou horitzó, puc comprometre’m a millorar la qualitat del procés de creació i gravació del nou disc, així com també augmentar la quantitat d’elements que l’acompanyaran: videoclip, making of, etc.

D’aquesta manera pots seguir comprant anticipadament el disc, o les entrades pel concert de presentació, o un concert al menjador de casa teva (has pensat gaudir d’aquesta recompensa juntament amb la família o els amics?), o una actuació per a col·lectius i entitats d’arreu dels Països Catalans.

Col·labora al micromecenatge!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.