10 darrers dies de micromecenatge

Bona nit, amics i amigues! Com va? Espero que totes i tots estigueu bé, i que encareu aquesta fase del desconfinament amb els ànims una mica a lloc.

Jo segueixo emocionat per la rebuda del micromecenatge. Heu sobrepassat totes les meves previsions, i sento que tinc una responsabilitat enorme per entregar-vos un 8è disc que se situï a l’altura de les vostres expectatives. Ja hi hem començat a treballar, i en tenim moltes ganes.

Tot just queden 10 dies per a la finalització d’aquesta campanya de micromecenatge. Primer de tot, voldria dir-vos que estic enormement agraït per tantes persones que ja hi heu participat. I, per acabar, voldria animar-vos a fer córrer l’enllaç d’aquest projecte de Verkami per si els vostres familiars, amics i coneguts hi volguessin participar. Seria un honor fer més gran aquesta família: ja sou 646 mecenes!

Col·labora al micromecenatge!

Us deixo un petit regal en forma de poesia. Salut!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.