Últims 7 dies de micromecenatge

Bon divendres, amics i amigues! Fa 33 dies que vam iniciar la campanya de micromecenatge a Verkami per a demanar-vos un cop de mà i, d’aquesta manera, poder fer realitat el que serà el meu 8è disc. Avui queda exactament una setmana perquè finalitzi aquest procés de mecenatge, i la situació en la que es troba és realment excepcional. Gairebé 700 mecenes hi han donat suport, i la campanya es troba a les portes d’aconseguir el segon objectiu, marcat després d’assolir l’horitzó de finançament inicial. La veritat és que tota ajuda és enormement benvinguda i desitjada, ja que em permetrà enregistrar el disc i molts complements associats (sessió de fotografies, disseny, videoclip, making of…) amb totes les garanties possibles. Gràcies, una vegada més, de tot cor!

Vols col·laborar per a fer possible el nou disc?

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.