Compte enrere: 3 dies de micromecenatge!

Queden 3 dies per a la finalització de la campanya de micromecenatge per a fer possible el meu 8è disc. Com sabeu, serà un treball que veurà la llum a la primavera del 2021, i que enregistrarem aquest estiu.

Teniu a la vostra disposició la possibilitat de comprar el disc digital, físic, entrades pel concert de presentació, una postal promocional, entrades per un recital en streaming, accés exclusiu per veure el videoclip i el making of, concerts al menjador de casa vostra, concerts per a entitats…

Ah! I, independentment de l’aportació que feu, tots els mecenes, tots, tindreu accés a la trobada en streaming que farem aquest diumenge 17 de maig a les 17.30 hores de la tarda! Què, com ho veieu? Us hi animeu? 🙂

Vols comprar anticipadament el nou disc?

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.