Darreres 10 hores de micromecenatge!

Bon divendres, amics i amigues!

Avui és el darrer dia d’aquesta campanya de micromecenatge. Volia agrair-vos d’una forma molt sincera la vostra col·laboració per a fer possible el meu nou disc. Sou 817 mecenes (tela marinera!) i heu aconseguit el 167% de l’objectiu de finançament.

Sabeu què vol dir, tot això? Que aquest vuitè treball discogràfic el podrem gravar amb una premissa implícita en la defensa del treball musical: precarietat zero. Podrem pagar a tots els treballadors i totes les persones implicades d’una manera digna, i podrem destinar tots els esforços, hores i espais per a procurar facturar un disc que compleixi les expectatives.

Gràcies per a fer-ho possible!
Encarem les darreres 10 hores…

Vols col·laborar al micromecenatge?

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.