Dues setmanes i… primer concert!

Queden exactament dues setmanes per tornar als escenaris. Després del confinament estricte, arriba el moment de recuperar una relativa normalitat en el nostre ofici: la de tornar a fer concerts en els llocs habituals. I ens acollirà un espai preciós, com el Recinte Modernista de Sant Pau, a Barcelona, en el marc del Festival Cruïlla (en una versió XXS). Serà el dijous 2 de juliol, compartint cadafal amb na Laia Llach, que actuarà primera i, posteriorment, en Victor Nin i un servidor tornarem a cantar-vos les nostres cançons.

Compra la teva entrada!

Per a parlar-vos de tot això i compartir alguna de les nostres cançons, avui a les 20.30h del vespre farem un Instagram Live per a explicar-vos com serà aquest concert tan esperat per a nosaltres.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.