Tornar a compartir, tornar a emocionar-nos

Bona diada nacional dels Països Catalans, amics i amigues. El context és estrany per a gairebé totes les celebracions que, fa uns mesos, haguéssim pensat compartir amb les persones estimades amb una relativa normalitat. Avui, tot és més complicat, però la vida segueix i cal no claudicar en la voluntat de viure dignament, amb tota la responsabilitat que comporta cuidar-nos a nosaltres mateixos per cuidar als altres.

En aquest marc de celebracions sense èxtasi, de festes a mig gas, de somriure amb la boca petita, per als qui treballem en l’àmbit de la cultura és important recuperar aquest trosset de normalitat, que implica poder explicar el nostre món amb paraules, músiques i cançons. Pujar damunt d’un escenari, que no és res més que un acte humil, ara agafa nous relleus i pren significats una miqueta més transcendents, perquè per a nosaltres vol dir tornar a treballar, tornar a compartir, tornar a emocionar-nos.

I en aquesta senda de polseguera, el proper dijous 2 de juliol serà el dia en el que recuperarem les guitarres i els faristols per tornar a trobar-nos amb totes i tots vosaltres, amb els dos metres de distància de seguretat, la mascareta blava de la responsabilitat, i tots els somriures que ens devem. Encara que no ens els puguem veure, els sabrem intuir.

Serà un plaer molt gran, fins i tot especial, tornar-vos a veure. A Barcelona, al Recinte Modernista de Sant Pau (uau!), i abraçats per les sigles del Festival Cruïlla, de referència d’aquest nostre país. Si per a vosaltres també pot ser especial aquest retrobament, us deixo l’enllaç per a que pugueu comprar les entrades anticipades. Ja hi ha més de la meitat de la capacitat completa!

Una forta abraçada, i fins molt aviat!

Comprar entrades anticipades

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.