Avui a la mitjanit, disc nou!

Benvolguts tots els qui visiteu aquest lloc web. Avui és un dia especial perquè tot el treball de mesos, i m’atreviria a dir que dels darrers dos anys, es materialitzarà en el meu vuitè disc que, com sabeu, hem titulat Memòria. A partir de la mitjanit d’avui, en aquest traspàs de dilluns cap a dimarts, les deu cançons que integren aquest nou treball discogràfic ja seran totes vostres, amb l’esperança que us acompanyin i que us provoquin un petit foc a dins vostre, perquè us escalfi, o perquè us revolti.

En aquesta Memòria hi ha anys de recerca en el fet poètic i en allò estrictament musical, buscant consolidar una veu pròpia que té la voluntat de cuidar l’aspecte literari i narratiu de les cançons, així com l’estètica i l’acompanyament, que parteix de les guitarres acústiques i clàssiques, amb els arranjaments magistrals del cada vegada més superb Victor Nin. A Memòria hi trobareu molta poesia i molta fusta, molta proximitat i molta reflexió, de mirades cap endins que es projecten cap enfora, i que no pretenen buscar cap resposta, senzillament volen poder fer totes les preguntes, perquè la creació cultural bàsicament és això.

Espero i desitjo que us agradi. Moltes gràcies, de tot cor.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.