Avui presentem “Memòria”

Ha arribat el dia! Després de molts mesos de feina, per fi podrem compartir amb vosaltres aquestes noves cançons en directe. Hem preparat un espectacle nou que, amb la paraula com a eix central de tota la història, juga d’una manera molt intensa amb l’escenografia que hem construït especialment per a l’ocasió. Us oferirem un concert que s’escapa d’allò que és estrictament musical. Amb les guitarres i la màgia d’en Victor Nin, aquesta Memòria us espera avui divendres i demà dissabte a Barcelona.

Alerta, que per avui només queden 6 entrades disponibles; per demà, poc més de 10! No badeu! 🙂 (Compra les entrades clicant aquí)

A vegades, crema; a vegades, escalfa. Això ja depèn de tu. 📸: @rogervidal

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.