Llistat oficial de mecenes

Benvolguts;

avui faig aquesta nova publicació des d’una sensació una mica agredolça. El cas és que, arran d’una comunicació que ens va fer fa uns dies un mecenes, hem detectat un error en el llistat de mecenes publicat al pòster interior del disc Memòria. Per un problema en el procés de disseny, hi ha -més o menys- una trentena de noms que no apareixen en aquest llistat i, en canvi, n’hi ha una trentena -més o menys- que hi apareixen duplicats. És un error que, entre les presses i les confiances mútues, ningú va detectar. Us volem demanar disculpes, de tot cor, perquè entenem que circumstàncies com aquestes poden generar un cert malestar. Per aquest motiu, tot seguit publicaré el llistat oficial de mecenes (ara sí, amb tots els noms), i també ho farem al blog del projecte de Verkami.

LLISTAT OFICIAL DE MECENES DEL DISC MEMÒRIA

Pep Pla, Berta Cerezo Casado, Míriam Vallès, joan sàbat, Berta Relats Molins, Anna Gilabert i Roca, L’Espectador, Família Bosch Clapés, Josep Recasens, Marta J.F., Otger A., Francesc Tomàs Vila, Marta Alabart, GLÒRIA CERE, insonorizate, Xavi Pujol, Mireia Gabernet Vives, Joan Xanguito, Ramon Bertolín Purtí, Jan, Joel Mas, Carles Sanahuja, Gerard Soler, Teresa Maltas Molist, Maria-Retocs, Irene Colom, Júlia Terricabras Martinez, Xasqui Ten, Vinyet, Jofre i Isona Borràs Tarafa, Ricard Pérez, Francesc Eritja Vilà, Marineta, MariaChasan2, Ona i Adrina, Tino monzó, Albert Garriga, Mariona Ferrandiz Rovira, Pau Safont, Andrea Martí Serrano, Cesc Terrassa, Elisenda Guarch i Mejias, David Miñana i Galbis, Capelleras, Àngels Socías, Carles Lerin, Anna Carbonell Úbeda, Àlex, Trufa i Carles, Àngel Moncunill i Pardo, Manel Abia, Pere Piera, Marc Teixidor Vilosa, Carles Sala Penalva, Carla Vall i Duran, Francesc Llopis, Gemma i Lucía, Montse BP, Agnès de Pesolàndia, Vicenç Ambrós, Èlia Vives Gadea, Isabel Casadevall, Marc Rovira Domènech, núria montanyà tanyà, Irene Poch Silva, Lluís Raset Nvt, Marta i Júlia Sn, Rosa Galceran Solanes, Helena Cuesta, Andrea Portella, Anna Oliver Barreda, Lali, Andreu Jolonch, Sandra Canal, Imma Osés i Raquel Codina, Marta BS, Miquel Llenas, Xènia Fernández, Glossy, Daniel Ferrer Esteban, Marc Portella Morales, Quim Pascual Cubí, Arià Martí Casadevall, Marta, Alsina Bartés-Peiris, Òscar de la Guàrdia, Roger Cugota Canals, Mata&Olga, Núria Santacana, Visca la Música, Jordi Podeschva, Xavi Raventós Garcia, Jordi Grabalosa, Estefania Plans Salas, Carles Gràcia Escarp, Carme Roig Serra, Núria i Josep, Roser Santolaria Sala, VICENTE ORTEGA, Jordi Sunyer i Ballana, Sílvia, David ML y Evana CV, Vicenç i Elis Lourdou Miranda, Mireia Hernàndez Barba, Marc Nicolàs i Aragó (niko), Judit Costa i Pagès, Francesca Navarro Roman, Aida Cortès, Isabel Ruiz, Sandra, Anna SB, Sana, Maria, Jordi Gol Montouto, Laura Calonge, ROSER CULLELL I VILARÓ, Àurea Vidal, Olga, CLOS D’EN PEP, Sefa Ribera, Montserrat Grau Borràs, Llibertat Rodrigo Lanza, JOSEP MARIA JAMAS, Irene Boluda Luis, Fina Carol, Heura Iglesias Vendrell, Paula i Oriol, Mireia, Jordi-Xavier Romero Álvarez, Haritz, Lola e Xusto, El Pa Sencer SCCL, Caterina Cayuela Torrella, Sònia Ferrer, Àlex Pérez, Carles Perdiguero Garreta, Pau Orduña, Juan Caballero Expósito, Maria, Joan Trias, Nit, Olaia, June i Jenni, Laia Segura Turigas, Èlia Riudavets, Jeannette, Família Tordera Castro, Xevi Coll, Marta Reus Fàbregas, Neus, ANNABEL, Pep Sallent, Aina Torres Rexach, Jordi Gallisà Gimenez, José Manuel Zapater Guallar, Heura Vidal Luengo, Sílvia Joly, Imma P., Martina Lizana Herrero, Marta Ubalde, Jana Albesa, Roser Serrano Plana, Paula i Dani Jamas, Tinos, Roc Castro Abasolo, Bel Zaballa, Esther Lluch i Jordi Casas, TONITA, Àlex Figueretes, Montse Flores, Micro Troupe, Agnès Toda i Bonet, Jordi Ninus, Albert Gisela, Sisco Piñol i Susana Mancheño, Maria Corominas, Mercé, Carmina Mira, Àngel Font, Sílvia Oller, Bàrbara Martínez, Quim Ruiz, Jordina Miró, Paquita Morros i família Freixas-Morros de Sant Pere de Riudebitlles, Jaume B., Ponç Chordi Taltavull, F.Rosas Ruiz, Mª Àngels López Payà, Quar Molas Fornell, Víctor i Pili, Raquel, Albert i Helena, Pau Blanc, Elisenda VG i Jordi Montañez, Montse Castellà, Maria Sánchez, Xarea i Violeta Ripol, Sandra Sabaté, Frederic Mayol, Ricard Salvà Munné, Oriol Rigola Díaz, Lluís Rovira Domènech, Familia Soriano-Boix, Carles Traveset, Ares, Montse i Jordi, Jordi Morell, Jordi Gomara, Jordi Lucea, Gemma (Itzel i Càndia), Nil Moro i Cris M., Maria Sabaté Dalmau, Carme i Àngel, marta gendrau girbau, Neus F, David Monteagudo, Raül Molero i Núria Molist, Conxi Camós Pastor, Albert Carballeira, Rosa Figueres, Amanda Cutts Panisello, Elisenda Pla puigbo, Anna, Jm Queral, Anna R., LauraFM, ARLET I ARAN UBALS CURRIUS, Blau, Soraya Delgado, Biel i Roc Sirvent, Rafa Balagué, FRF, Xesco i Marta, Gemma Bitriu, Fina Duran, Maria Junyent Freixenet, Rosa Claret, Miquel Amengual Bibiloni, Mavi, Erik Martin Jansen, Xènia i Aniol, Meritxell Berenguer, A l’Òria i l’Elba Trullàs, Sergi, Oriol Sala, Rat Cabré, Aina Dominguez, Ferran Carbó, Joan Soto Riera, Biel i Bernat Garcia Sanchez, Xavier Vall i Vallès, Ceci Jufré, Núria Puyuelo, Oriol Molins Butjosa, Família Badalló Nogué, Arnau Queralt i Bassa, Xacar.cat, Cristian Blasco, Montse Luque Garrofé, Aniol Alabert, Òscar Trullols, Gessamí Núria Olesa Sancho, Núria Prufi, Núria Ibàñez Mir, Núria Rossell, Pau Freixa i Beltran, David Rabella, Pinkloved, Martina Bagué i Ball-llosera, Elba D, RRATCP, Dolo, Núria, Enric (Sabadell), Núria Simón Guillén, Laura Comajoan Compte, Jana Arlet Ramírez, Amanda Quilis, Joffre Lleal, Assutzena Santamaria i Luna, Família Massachs Pujolràs, Elena Carbonell, Moi Solà Córdoba, Llum, Mariola i Gonçal, Jordi Rosés, Sílvia Ruvira Deltell, Josep, Enric París, Adrià Roca, Virgili Rico, Joan Cinca, Josep i Anna, MarQuiMaria, Maria Clotet Fons, Laia i Lluc Morelló Juan, Josep i Clara, Eva BM, Joan Munné Parera, Miquel Higuera, Quim Feixas Bonfill, Albert helguera, Roser, Isolda, Ernest i Jaume Banús, Joan, ELVIRA SAUCEDA MAÑÉ, asier, Xavi Crehuet i Niubó, Eduard Beneyto Albert, Alex Albàs, Rosó, Aitor Rodero, Cristina Ruano, Imma Claramunt, Josep-Vicent Garcia, Enric i Roser, Anna Tomàs Gleyal, Roger Campdelacreu i Sibina, Andreu Matamoros, Laura López, Sara, Marta Cirerol Viada i Joan Miquel Bosch Rosselló, Pere Oses Sala, Paula i Olga ordines, Anna Adell Gonzalez, Alba Pallisé, sultanacris, TinnaPlaTrobaversos, Èlia Fosalva Sanjuan, Txell d’Esplugues, Núria Junyent, Sara Blanquer Prats, Francesc Prat, Laia i Dani, Eva Blasco, Claudia i Oriol, Helena, Aleix Olondriz, Càrol Coll, Cristina Company, Lluís Filella Carballo, Ton Solé, Jano, Luci Vega Riba, Albert Dols, Jesús (Xess), Jordi Príncep, Núria Ojer i Adam Díaz, Sònia Canicio Navarro, Josep Ma Font, Pilar Gavaldà, Joan Ferrando, Xavier Alsina, Axel Sorolla, Àngels i Antoni, Paqui Mayor, Marimuntanya, Dani Àlvarez, Montse Campoy, Jaume Flaquer Sansó, Imma Guillamóm, Eli Macià, TON ALARCON LLOPART, Arnau Vega Comet, Família Serdà Segués, M Rosa Agramunt, ARNAU PANICOT COSTA, Daniel Puigcerver i Ribes, Roger i Sandra, Nerea Collado Barceló, bmm, Empar, Mercè Esteller Subirats, Jordi Ginesta i Gemma Humet, Markin’s, Lluís Aragonès, Mònica Parera, Akire, Elisa, Sergi Rima Marti, Sam Fenollosa, Marc Campomar, Maytetxu, Laia de Salvadó Pàmies, Jana i Pol D. Q., Montse i Joan, Manel Vàzquez i Montreal, Stéphane Rota Fabrega “Tefo”, Sandra Verdú, Família Zanón Fullana, Sió, Pau Bueno i Vila, Maria i Juli, Iris i Nando, Raimon Esteve, Martí Ciurana, Júlia Guerrero i Claravalls, Jordi Navarro, Bernat i Núria, Roger J. Palacín Chauri, Pau Lleixà, Laura, Estel Argelaguer, Montserrat Samsó Amat, MARGARIDA, Núria Castellví Ferràs, Anna Buxasas Rocha, Orats, Marcel, ANNA BLASCO MULET, Maria Romeu, David i Montse, La Blanca, Meritxell Gonzalez Barrera, Sergi Arnau, Ton Úbeda, Cristina,Èlia i Berta, Joan Dalmau, Isabel Casellas, jordi valls, M Jose (Caramels), Mireia Alari Albacete, Sakut0, Ricard Chulià, Pol Oliva Solé, Reyes, Família Fàbregas Recio, Gerard Pons Mercadé, Teresa Rovira, Clara, Sara i Pere, Imma Osés i Raquel Codina, Jaume Casals, Empar Beltran, merce rovira gols, joana rahola rovira, erola ramis rovira, Martí Julià Reixach, Mmita, Roser Freixas Puig, Sandra, Júlia Cantons, EULÀLIA BARCELÓ, Janot, Clàudia Alonso, José Luis Castro Díaz, Imma Zapata, Judit Dorca Vila, Martí, Laia Planella, Pol Berch, Jordi del Barrio, Jordi Capristan, Laura Fàbrega Canas, Mariado, Murielna, Soler.jm, Ivana Vilademunt Ordoñez, Neus Vidal Vives, Victòria Bérez, Montserrat Corredera, Sergi Camacho i Castellví, Jessica Neuquelman, Andrea Martí Serrano, Irati Farré Huguet i Ester Huguet Roselló, Cristina Garcia de Mateo, Núria, Sauquillo i Guerra, Anna kp, Aleix Diago Panisello, Alba Infante, Carles Ventura, Glòria Just, Boro Boix, Tània, Marc Martínez Pons, Imma Farré Permanyer, Anna nuñez romeu, Arlet i Gala, Jaume Seller, david sarasol, TONI VIDAL, Alba i Teo, Sònia Freixas, Familia Capdevila Cabau, Aram i Ixent, Marieta Villabona Jimenez, RAULAKO, Mar Pérez Bardeci, Maria Camps, Berta Sinyol, Abel Monfort Cebrián, Aïda i Eneko, Cristina Queral, Nando Pilgrim, Pau Espinosa, Gemma Alfós, Montserrat J. Torres, Neus Moral Nolla, Jessica Lleixà, Ferro, Ricard Caba, Miquel Sabaté, Núria Rostand (Nunietas), Núria Jutglar Company, Patum, Xelo Pla i Neus Pons, Noemí “Nono” Costa, Arnau Alcalà Duran, Ona, Roc, Pau i Anna, 19rosebud88, Víctor Blanca, Dolors Avila, Júlia Ribas Cortina, Àngels, Neus Feixas Puig, Sonia Andolz, Dolors Navarro, Helena Vilardell, Cristina Garcia Cabré, Robert Carreras, Marta Sibina Camps, Ernest Clotet i Berenguer, Rosanna Royo i Pla, Carles Vila Duart, Anton Freixas, Sílvia Trepat i Martí Freixas, Gemma, Josep Blanch, Sisco Garcia, Noèlia Sarret, Elena, Enric Llensa, Laura A, Abel Maruny I Sales, Ferran Cunill i Lili Llibertat, Cati Alcover, Eva Fernández Bertran, Montse Montdiga, Zoe Gascó, Roger Castillo Bosch, Ona i Jon Gàlvez, Víctor Pàmies i Riudor, David Morlà, Núria Riudeubas Batet, Marta Arjona, Adrià Montroig, Laia i Aleco, Sergio Ugalde, Zeus, Jordi Morell, Mar, Paula i Oriol, Tere Soler Font, Roser Gamonal Capdevila, Jordi Kawaii, Sílvia Sanz Sender, Joan Bernà, Adrià Guimerà, Sergio Pozuelo, Xavier Currius Martos, Saïdia Bartoll Garcia, MªDolors Fabregat, Sílvia Benet Guasch, Cesc Martí Casadevall, RAQUEL&NEUS, Núria Gamisans Casas, Francesc Esteve (funkyover), Paola del Amor i família, Maria Blasco Mulet, Valen-Anna-Laia, Sònia Bagudanch, Olga Ollé, Foix Calvet i Pere Raventós, Montse Plana Bassols, Oriol Plans Fusté, Roc Raïch, Mercè Redorta, Pasqui77, Quim i Elna, Laura, Mireia Peris i Contrí, Sara Monrabà, Pol, Aida i Jordi, Helena Torres, Bryan Mcdonald, Xavier Roca i Eva Miquel, Juan M. Marí, Maria Dolors Cordoncillo, Jaume Font, Marc, Ignasi Ill, Víctor, N Breu J Domènech, Àngels Casaldàliga, Francesc Matamoros, Gemma Solera, Cristina Accardi, Pilu, Txapisto, Marta Saladié, Sergi, Mar Brullet, ROSER BLANCAFORT, Joan Miquel, Pep López de Mántaras Badia, esther, Carlos i Alba, Jordi Samsó, Sergi Castells, Pere Camps i Campos, Cris,Julen,Motxo, Júlia Esquembre-Muñoz, Imma Sanchis, Montse Plana Bassols, Patrícia Motlló i Caelles, Arnau Tordera, Jordi Cuixart, Oriol Rios, Zahira, Heura i Aran (us estimo tant…!), Àngels i Rafel, Família Berenguer-Muñoz d’El Pinós (Les Valls del Vinalopó), Jou, Família Espinach Rota, Pere Urpí, Jaume Maller, Empar, Cinta Carrera Clarena, Elvira i Ramon, Gemma i Jordi, Guillem G. Vela, Cati Alcover, Maria Serra, Joana F., Gizz, Judith Salanguera, Aimar, Marta Soldevila i Andreu Porta, Marta BS, Oriol Coral, Gemma, Maria i Anna Carreres Pons, SAGITARI LLIBRES, Eva Pla Roca, Ferran Bertran Rodríguez, Anna Climent Cascant, Esteban, Cèsar Erill, Sussu, Maria Vergés Basagaña, Enric De la Calle, Lluïsa Berrozpe Becerro, PEP ROIG, Neus Ferran, Casal Popular El Tallaret, Alexandra Eskombrera, Olga & Lluís, Xavi i Pilar, Juanjo Fernández Sola, Laia Llach Pou, Mirella Cortès i Gès, Mònica Salvador, Anna Sastre Rodó, Jordi & Elisenda, josep torrents i giralt, Marc Freixa, Xavier BG, Anna Soro i Gaïl Franco, Adelais de Pedrolo, Joan Colom i Balagué, Cesk & Lola Marti, Elena Català, Júlia Dalghi i Roig, MARIA DEL PILAR ALBALA HIDALGO, da_atro, Aina i Martí, Joana, Abdon, Biel i Paula, BERNAT CARMONA ISART, GUILLEM CARMONA ISART, JOAN ROMEU PASCUAL, Neus Grafià Espinós, Marta LR, Kiko Martínez Teruel, Betlem Parés Cuadras, Lua, Jan, Lorena i Ramon, Bernat Monter, Sann Hurtado, Laura Ferré i Saumell, Arlet i Guiu, Arantxa i Gal·la, Isaac Besora, Ramonvh92, Fina Sáez Ribalta, Nura Arseda, Família Laguna Creixell, Carolina Mateo Aguilà, Arlet, Laia, Txell i Roger, Javier Guardingo Martínez, Biel Alonso Soler, Carles i Carme, Emma Pastó, Enric, Rosanna, Aina i Luca, Merins i Pau, Oraá-Sans, Cris López Vàzquez, David V i Clara B, Marga Garcia Puigbarraca, Júlia González Heras, Jordi, Ester i Queralt, Elisabet Farriol Salas, Jaume Solsona, Noe, Guillem Massallé i Montse Bonet, Xènia Morell, Albert, Adrià Rico, Blanca Pastó, Xavier Montserrat, Arantxa, Família del Soler de n’Hug, Aleix Martínez Raventós, Isaac Peraire Soler, Martí Ribas i Boldú, Desi, Laia Andrés, Llibert, Xènia, Solana i Sergi, Pol Mayol Coronado, Miquel Sabaté Solà, Alba Albuixech, ia jaumà, Humjo Johum, Anna Surroca Carrera, Marta i Paul, Carles Trincher, Bárbara Gómez Antich / Pol Vilaplana Marz, Robert Rosset Pinyol, Marina González i Marc Díaz, Alba i Elvira Ribes, Àlex Rosa Gandia, Marta Solé, Eloi i Anna, Carola C. Ballesteros, Meri Marcos, Arnau Pejoan Jiménez, Montse Ortí Llobet, Míriam Sensada Radó, Laia Alarcón, Jordi Arbós Margarit, Eva Malé i Oriol Creus, Dani Martínez, Txell i Clara Vilamajó i Puixeu, Laura González i Ruben Sánchez, Aimar i Itziar, Núria Serra Dulcet, Ona Bitlles i Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.