Memòria: cicle de xerrades

Bon dilluns a tothom! Aquests dies passats vaig iniciar un cicle de xerrades a Instagram, per explicar-vos els diversos cicles creatius que han passat per damunt de les cançons del nou disc Memòria. Avui us els agrupo aquí, en aquesta nova publicació del meu lloc web.

Hi podreu veure un primer vídeo on hi surto jo (per servir-vos), parlant del procés creatiu que fa referència estricta a la composició i escriptura de les cançons. En el segon vídeo hi converso amb en Victor Nin, per analitzar tot allò que té a veure amb els arranjaments. En el tercer, hi trobareu un diàleg amb en Pau Romero, el productor del disc, on ens explica com ha enfocat la producció musical.

Desitjo que us pugui interessar!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.