Per què vaig escriure “Voler l’impossible”?

Recupero aquesta secció que estrenava ara farà 2 anys, amb la sortida del disc Festa Major. Com sabeu, a Per què vaig escriure…? hi reflexiono al voltant dels processos creatius de les cançons, i a partir d’aquesta setmana l’objecte d’estudi seran les peces musicals que conformen el nou i 8è disc Memòria. Començo amb Voler l’impossible, una cançó que neix sota el paraigua d’uns versos del poeta eivissenc Marià Villangómez, que es troben en la poesia Cançó de vesprada, i que faig servir per a la tornada recuperant una melodia (amb variacions) de la formació musical, també eivissenca, UC. Arran d’aquestes dues referències, he construït una cançó que neix amb la voluntat de reivindicar la realitat cultural i nacional dels Països Catalans. A més, compta amb les col·laboracions de luxe (i mai millor dit) de la manacorina Joana Gomila i el gandià Panxo, del grup ZOO. Tota vostra!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.