Un equip petit

Segurament som un dels equips tècnics més petits de la música professional dels Països Catalans.

Hem decidit treballar amb el format que sempre hem mogut més, el del duet amb l’increïble, majestuós i màgic @victornins, format que encetàvem un llunyà 2006 i que s’ha convertit en una cambra d’autocrítica, exigència, professió i amistat. Passo tant de temps amb ell que és molt més que un músic i un amic. A la carretera, anant de concert, és on surten totes les idees per a fer les noves cançons.

Fa anys vaig començar a treballar amb en @rogervidal, jo que sempre havia volgut ser tan alternatiu i seguir pels marges estrets d’aquest ofici. Ell hi ha posat ordre, taules d’excels i molt d’amor. Després de la sembrada, avui puc dir que ser a @dmusical_cat amb ell de mànager és de les millors decisions que he pres en la meva trajectòria artística. I a la meva vida. Amic de veritat i per sempre.

Amb l’anterior disc vam voler buscar un canvi en el nostre directe. Ho va fer possible ell, en @guillemgutsch, que ens ha ajudat a trobar un so personal i peculiar, tot des de la seva carícia oportuna i el seu riure més que encomanadís. Treballador com pocs n’hi ha, ha arribat amb tot l’oxigen del Maresme per omplir aquest petit projecte musical de puntualitat i reverbs de qualitat.

Amb l’arbre ben dret, us diem que… València: ja venim! Dijous i divendres, amb la per bandera! Us hi esperem!

🎟️ Entrades: https://barnasantstickets.cat/ca/events/cesk-freixas-a-l-octubre/sessions/08-04-2021-19-45-ccc-octubre


(Pots veure la publicació original clicant aquí)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.