Darreres entrades pel concert d’aquest diumenge a Girona!

Benvolguts; com bé sabeu, la pandèmia i les mesures per contenir-la varien pràcticament cada setmana. A Catalunya és el PROCICAT (PLA TERRITORIAL DE PROTECCIÓ CIVIL DE
CATALUNYA) qui determina els canvis en la normativa que té a veure amb la situació sanitària i les accions que ajuden a controlar-la. A partir d’aquesta setmana, els actes culturals poden tenir el 70% de públic, i és per aquest motiu que, després d’exhaurir-les, ara podeu trobar noves entrades pel concert d’aquest diumenge 30 de maig a Girona, a l’Auditori Municipal i dins el marc del Festivalot. No badeu: són les darreres i en queden mooooolt poques!

Entrades: https://festivalot.koobin.com/index.php?action=PU_evento&Ev_id=544

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.