Piera, Gualta i… Riudebitlles!

Sant Pere de Riudebitlles

Bon dimecres a tothom! Aquesta setmana seguim a la carretera, presentant el nou disc Memòria. Divendres durem el nostre espectacle a la vila de Piera (Anoia), a partir de les 22 hores de la nit al Parc del Gall Mullat. La capacitat és limitada i, seguint la normativa vigent, hi haurà espai per a 200 persones. Dissabte seguirem creuant comarques cap al nord, fins arribar a Gualta (Baix Empordà), on a partir de les 22.45h de la nit hi farem un concert a la Plaça Catalunya (també amb la capacitat limitada i respectant la normativa actual).

I el que passarà el diumenge, si m’ho permeteu, mereix un punt i a part. Perquè tornaré a cantar al meu poble, a Sant Pere de Riudebitlles (Alt Penedès), i ho faré després d’alguns anys de silenci. En tinc moltes ganes i, per l’ocasió, hem preparat unes quantes sorpreses, amb el meu germà Marc Freixas (poeta) i la meva neboda Marina Freixas (cantautora). Si ho voleu veure en primera persona (els concerts al poble sempre són molt i molt especials), heu de venir el diumenge on, a partir de les 18.30h del vespre, deixarem volar les noves cançons al Parc dels Arbres (al costat de la Plaça del Paper). El marc serà immillorable: el Xè aniversari d’Ona Bitlles (la ràdio municipal), i la XVI edició de la Trobada de Cançó d’Autor dels Països Catalans. Si veniu, cal que feu la reserva de la vostra entrada: aquí.

A Piera, a Gualta o a Riudebitlles: us hi esperem!

3 comentaris

Deixa un Comentari

    • Hola, Xus! El formulari en principi sí que retorna una resposta, aquesta: “Gràcies, hem rebut la teva inscripció. Per tal d’evitar aglomeracions, cal presentar-se al recinte amb antel·lació.”

      Per tal de quedar-te més tranquil·la, pots tornar-lo a emplenar 🙂

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.