Aquest divendres, concert a La Ràpita!

Bon dimecres, família! Com va? Desitjo que estigueu bé! Avui dimecres us espero al concert que farem a Santa Coloma de Farners, però també us volia dir que aquest divendres, dia 6 d’agost de 2021, tornarem a La Ràpita (a la comarca del Montsià)! Després d’haver de suspendre l’actuació del passat mes de juny per motius metereològics (la pluja hi va fer acte de presència), ara ho tornarem a intentar! Serà a partir de les 22.00 hores de la nit a l’Amfiteatre del Parc de Garbí! L’entrada és gratuïta, però cal reservar lloc… i queden poquíssimes places lliures! Podeu reservar-les aquí: https://www.notikumi.com/channel/ajuntament-de-sant-carles-de-la-rapita/2021/8/6/concert-del-cesk-freixas-presentant-el-seu-nou-disc-memoria

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.