Dissabte, concert a Guardiola de Berguedà!

Guardiola de Berguedà

El concert d’ahir a Santa Coloma de Farners va ser preciós! Malgrat l’amenaça de pluja, que va estar caient del cel gairebé tota la tarda i en forma d’un bon patac, vam poder fer l’actuació a l’interior de la Casa de la Paraula. Milers de gràcies a tots els que vau omplir aquest espai tan bonic!

Recordeu que demà divendres serem a la comarca del Montsià, a La Ràpita (queden molt poques entrades; no badeu!). Però aquesta publicació té com a finalitat convidar-vos al darrer concert que farem aquesta setmana: serà dissabte a Guardiola de Berguedà (efectivament, a la comarca del Berguedà), a partir de les 22.30 de la nit, a la Plaça de l’Ajuntament.

Us hi espero!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.