Aquest divendres, a Vilada!

Els Pins del Metge, a Vilada.

Bon inici de setmana a tothom! Desitjo que estigueu bé! Després dels concerts d’aquests darrers dies, aquest divendres i aquest dissabte seguirem presentant el nou disc Memòria; divendres a Vilada (Berguedà), dissabte a Sant Llorenç (Vallès Occidental).

Avui us volem convidar a l’actuació de divendres a Vilada. Serà especial perquè el lloc és, senzillament, de conte, tal i com podeu observar a la fotografia. Es tracta del cicle Nits Musicals als Pins del Metge, un indret preciós que ens servirà d’escenari per a compartir amb vosaltres les cançons del nou treball. El concert començarà cap a les 22.00, i les entrades tenen un preu de 3€. Atenció, no badeu! Estan a punt d’exhaurir-se: queden les últimes 50! Podeu comprar-les aquí: https://entradium.com/events/cesk-freixas-memoria-nits-musicals-als-pins-del-metge

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.