Premi Joan Coromines

Dissabte passat vaig rebre un guardó que m’emociona i em fa sentir enormement estimat. En la XIX entrega dels Premis Joan Coromines que organitza la Coordinadora d’Associacions per la Llengua (CAL), amb l’aixopluc de la vila d’Alella, i en els que es distingeixen persones i col·lectius que han treballat i treballen per la llengua i la cultura dels Països Catalans, vaig desfer-me en un torrent d’alegria i agraïment quan se’m va guardonar aquesta tasca humil, potser insistent, plena d’un compromís sincer (així ho sento, així ho visc), de lluitar per aquesta nostra terra des de (i amb) les cançons. Farà 18 anys que vaig encendre el motor, i mai abans no m’havia fet tanta il·lusió rebre un premi. Ho dic amb el cor de país sencer que batega a dins del meu cos: gràcies! ️


(Pots veure la publicació original clicant aquí)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.