Compra anticipadament el nou disc i ajuda’m a fer-lo possible!

Bon dimarts a tothom! Com us vaig comentar fa uns dies, tenim en funcionament la campanya de micromecenatge per tal de fer possible el meu nou disc, que serà el 9è de la meva discografia. Ja sabeu que el micromecenatge és un sistema de finançament col·lectiu basat en la compra anticipada, i ens permet als creadors fer realitat els nostres projectes gràcies a la col·laboració i les aportacions dels nostres seguidors. Hi tenim moltes recompenses, i seria un autèntic goig rebre el vostre suport. Podeu comprar anticipadament el disc en aquest enllaç: https://vkm.is/ceskfreixas

Moltes gràcies, de tot cor!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.