10 dies de micromecenatge: fes-te mecenes del 9è disc!

Bon diumenge, amics i amigues! Ja fa 10 dies que vam iniciar una nova campanya de micromecenatge per finançar el meu 9è disc. El cas és que tot això és molt emocionant: sou gairebé 200 mecenes (a veure si hi arribem…!) i ens trobem a les portes (literalment, als morros) d’assolir el 33% de l’objectiu… Quins nervis! Vols comprar anticipadament el meu nou disc i m’ajudes a fer-lo possible? Pots fer-ho aquí: https://vkm.is/ceskfreixas

Cada dia, per acompanyar tot aquest procés, publico un vídeo amb una corranda. Si us sembla bé, tot seguit us deixo les 10+1 primeres que he fet, agrupades en una llista de reproducció. Desitjo que us agradi!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.