Regala música, fes-te mecenes!

Aquestes festes, regala música! Accedeix a la pàgina del micromecenatge del meu nou disc, tria una recompensa i compra anticipadament aquest nou treball discogràfic, que sortirà a la tardor de 2022 i serà el novè de la meva trajectòria professional. M’ajudes a fer-lo possible? Pots triar un munt de recompenses! Disc digital, disc físic signat, accés per a dues persones a una trobada-col·loqui-piscolabis, una cançó feta a mida per a tu, visita a l’estudi de gravació, viure amb nosaltres tot un dia de concert, un recital conjunt amb el poeta Roc Casagran, i un concert dels nostres amb en Victor Nin! Què, t’hi animes? Em dónes un cop de mà? 🙂

https://vkm.is/ceskfreixas

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.