Últims 10 dies de micromecenatge!

Estimats i estimades, enfilem la recta final d’aquesta campanya de micromecenatge que, si tot va bé, acabarà amb la publicació del meu novè disc. Encara ens queda fer una darrera empenta i, si ho creieu oportú, podeu col·laborar-hi comprant anticipadament el disc, i escollint una de les moltes recompenses que hi ha. A banda del disc digital i el disc físic signat, tot seguit us en detallo la resta:

  • 50€: trobada, col·loqui i piscolabis (per a dues persones) on parlarem de les noves cançons, respondré les vostres preguntes i farem un menjar i beure per celebrar la vida (en general).
  • 75€: et faig una cançó d’un minut a mida. Tu m’expliques les idees i els temes que vols que hi tracti, i te l’enviaré al cap de pocs dies (començaré a escriure un cop finalitzi la campanya de micromecenatge).
  • 100€: visita a l’estudi de gravació (per a dues persones), per veure com enregistrem algunes de les parts del disc, i tenir coneixement del procés de gravació d’un treball discogràfic.
  • 250€: vine a passar amb nosaltres tot un dia de concert (per a dues persones). Podràs conèixer totes les persones que treballen en aquest projecte musical, com és el muntatge del nostre espectacle, com són les proves de so, veure què fem abans de sortir a l’escenari, comprovar que el concert ha anat bé i, després… celebrar-ho brindant i sopant amb nosaltres!
  • 500€: recital poètic i musical amb el poeta Roc Casagran i un servidor. No t’ho voldràs perdre…!
  • 1.500€: concert amb Victor Nin. Recompensa adreçada a entitats i col·lectius d’arreu dels Països Catalans.

Què? T’hi animes? Em dónes un cop de mà? https://vkm.is/ceskfreixas

Per cert, que passeu una molt bona entrada al 2022! Esperem que sigui un bon any per a tots!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.