Últims 3 dies!

Queden només 3 dies per finalitzar la campanya de micromecenatge a Verkami! Tot això és una experiència, com diria l’estimat Marc Ribas, BRUTAL. Ho dic de debò. Sou més de 620 mecenes que m’esteu fent confiança, comprant anticipadament un disc que encara no he gravat, però que podré enregistrar aquest estiu gràcies a la vostra ajuda imprescindible. És molt emocionant rebre tot el vostre suport…! Queden només 3 dies i encara ens manca una darrera empenteta per assolir el quart horitzó que ens hem marcat: arribar al 150% de l’objectiu de finançament. Per quin motiu? Per poder fer un treball discogràfic amb precarietat zero. Vols seguir donant-me un cop de mà? Vols engrescar a familiars i amics a comprar anticipadament el meu 9è disc? Aconsella’ls i trieu junts una de les recompenses (són úniques i exclusives, ja ho saps!) i, com tu, seran mecenes d’aquest disc, amb el munt d’avantatges que això comporta! Gràcies, de nou, de tot cor! 🙏🏼❤️

➡️ https://vkm.is/ceskfreixas

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.