Els camins de la memòria són camins sense asfaltar. Massa sovint, plens de pedres, amb la polseguera que la història s’ha entossudit a escampar i acumular. Camins per caminar, malgrat tot. Memòria per no oblidar, sobretot.

Aquests propers dies podreu venir-nos a veure als concerts que farem en aquests llocs preciosos:

Dv. 25 de juny: GAVÀ (ENTRADES EXHAURIDES!)
Dc. 30 de juny: BARCELONA (ÚLTIMES ENTRADES!)
Dj. 1 de juliol: IGUALADA (Entrades a https://ceskfreixas.cat/#agenda)
Dv. 2 de juliol: ARTESA DE SEGRE (…amb @roccasagran!)
Dg. 4 de juliol: VERGES

Més informació, reserves i entrades a l’agenda de https://ceskfreixas.cat/#agenda

~

📸: @michalnovakphoto


(Pots veure la publicació original clicant aquí)

El dissabte vam haver de suspendre el concert que havíem de fer a La Ràpita. L’aigua va caure just quan estàvem fent les proves de so. Després el cel es va aclarir i Murphy va desplegar la seva llei. Una pena que esperem aniquilar ben aviat, quan puguem trobar una nova data per a fer aquesta actuació amb una il·lusió desbordant.

📸: @victornins


(Pots veure la publicació original clicant aquí)

Bon vespre, estimats. Aquest dissabte juguem a casa. Com potser alguns ja sabreu, farà 3 anys que vam venir a viure a La Ràpita (Montsià), al centre del nostre país allargat. El cas és que aquest dissabte 19 de juny hi presentarem el nou disc Memòria, en un concert que farem a l’Amfiteatre del Parc de Garbí, un lloc preciós i únic ubicat davant de la mar. Les entrades són gratuïtes, però limitades (i ja en queden menys de la meitat!). Pots fer-ne la reserva en aquest enllaç: https://www.entrapolis.com/entrades/concert-cesk-freixas

Us hi esperem! 🙂