Biografia

Cesk Freixas (Sant Pere de Riudebitlles, 1984) va iniciar la seva activitat com a cantant i escriptor de cançons el 2004. Des d’aleshores i fins a dia d’avui ha publicat set discos i dos llibres, ha guanyat una desena de premis i ha realitzat més de 1.700 actuacions. Aquest 2019 celebra 15 anys de trajectòria professional, i ho fa amb un nou treball, Festa Major, cançons que s’impregnen de paisatges de celebració i que arriben en el seu millor moment creatiu, arranjades per Victor Nin, produïdes per Roger Rodés i masteritzades per Yves Roussel.

Fotografies

Projectes

La Trobada
[Visita el lloc web]

La Trobada de Cançó d’Autor dels Països Catalans és un festival que se celebra, des de l’any 2005, el primer cap de setmana d’agost al poble de Sant Pere de Riudebitlles. És un espai de reflexió i debat al voltant del gènere de la cançó d’autor, i les actuacions en directe, que combinen artistes consolidats amb d’altres d’emergents, en són l’ingredient principal. Cesk Freixas n’és el productor i director artístic.

Música 2.0
[Visita el lloc web]

Música 2.0 és el projecte de compartiment d’informació que Cesk Freixas posa a disposició de músics i públic per connectar els projectes musicals i culturals amb les noves eines dels mitjans de comunicació socials. Ofereix xerrades, taules rodones, debats, etc. i també serveis d’orientació a grups de música i artistes.

Vi Revetlla
[Visita el lloc web]

Revetlla és un vi negre jove elaborat juntament amb el Celler Mas Pòlit. El celler, que forma part de la Denominació d’Origen Empordà, recentment ha guanyat diversos premis, com el millor vi criança de Catalunya i el segon millor vi jove negre d’Europa. Revetlla és un vi elaborat majoritàriament amb garnatxa, amb una edició limitada a 1.000 ampolles, cadascuna corresponentment enumerada.

Reconeixements

2008: Premi Enderrock per votació popular al millor artista de cançó d’autor.
2010: Premi Enderrock per votació popular al millor artista de cançó d’autor.
2011: Premi Enderrock per votació popular al millor directe de cançó d’autor.
2012: Premi Enderrock per votació popular al millor artista de cançó d’autor.
2013: Premis Enderrock (3) per votació popular: millor artista, disc i directe de cançó d’autor.
2014: Premi Enderrock per votació popular a la millor cançó de cançó d’autor.
2015: Premi Disc Català de l’Any (Ràdio 4 / Ràdio Nacional d’Espanya) amb el disc PROTESTA.
2015: Premi Enderrock per votació popular al millor DVD musical.