Preparat i previngut. Ple a vessar d’unes ganes immenses d’ensenyar-vos les noves cançons. D’una memòria tossuda i humil que parla de nosaltres.

📸: @alexcarmona.photography


(Pots veure la publicació original clicant aquí)

Avui, dia 4 de gener de 2021, fa exactament 17 anys que vaig fer el primer concert d’aquest projecte musical. Va ser al Bar Jimmy Jazz d’Igualada, envoltat de família i amics. Allò que va començar com una il·lusió s’ha acabat convertint en un somni fet realitat. 17 anys després, estic a punt de publicar i presentar el meu 8è treball discogràfic, i m’omple d’orgull poder-ho fer amb la mateixa passió que la que tenia aquells primers dies.

El nou disc es titularà “Memòria” i veurà la llum el dimarts 2 de març de 2021, sota el paraigua de la discogràfica U98 Music (@u98music) i amb textos propis que he cuidat fins l’últim detall, amb molta crònica, crítica, mètrica i rima, per a fer que la poesia impregni totes aquestes noves cançons.

Els arranjaments i la direcció artística són obra del gran Victor Nin (@victornins), que ha fet una feina espectacular per transportar al disc l’essència del nostre format de duet, fent que tota la fusta dels instruments dibuixi una textura omnipresent en totes les peces. La producció musical ha anat a càrrec de Pau Romero (@pauromeromusic), enginyer de so a BeatGarden Studio.

L’estètica del disc és, des del meu punt de vista, molt especial i única. He volgut portar el so cap a una idea molt concreta, acostant-lo a allò que sempre he pensat que havien de ser les meves cançons. Humilment, puc dir-vos que serà el disc més representatiu d’aquesta proposta musical.

La portada i el disseny és obra de l’Àlex Carmona (@alexcarmona.photography).