Benvolguts; bon inici de setmana a tots!

Avui us volia parlar del micromecenatge continuat. És una tipologia de mecenatge que, a diferència del que ofereixen llocs com Verkami o Goteo, s’allarga i es manté en el temps. L’Aixeta és una plataforma que va néixer fa pocs anys als Països Catalans, i ofereix als projectes culturals la possibilitat d’establir aquesta col·laboració perenne entre seguidors i creadors. Segur que molts de vosaltres coneixeu Patreon, oi? Doncs L’Aixeta funciona de la mateixa manera: amb subscripcions mensuals. És a dir, els mecenes donen al creador un import fix cada mes.

Justament ahir vaig inaugurar la meva pàgina a L’Aixeta, i ja hi ha arribat el primer mecenes! Em fa una il·lusió increïble! Hi podreu trobar tres nivells de subscripció, amb els noms de MECENES TERRENAL, MECENES DEL PARADÍS i MECENES SUPREM. En cadascun d’aquests nivells hi ha recompenses exclusives que només podreu trobar en aquest espai, i cada nivell té aportacions diverses: 2€/mes, 5€/mes i 10€/mes.

Vols fer-hi un cop d’ull? Vols ajudar-me a autogestionar aquest projecte musical? Fes-te’n mecenes i gaudeix de tots els avantatges! ceskfreixas.aixeta.cat/ca