A la intempèrie

A la intempèrie

A la intempèrie és un joc, un petit repte, una aventura humil que neix amb la intenció de connectar-nos. Cada cert temps, deixem un llibre d’Alè de taronja sencera (el primer llibre de poesia de Cesk Freixas) amagat en algun indret d’alguna població dels Països Catalans. Un carrer, una plaça, un parc, un monument, un passeig, una avinguda. A la intempèrie. Perquè la poesia no té casa i, com el pa, és de tots. Cada cop que n’amaguem un, n’informem a través de les nostres xarxes socials. D’aquesta manera, us proposem un joc per trobar-lo. Cada llibre porta inscrita una identificació d’A la intempèrie, i hi trobareu aquest codi QR, que redirecciona a aquest lloc web. Moltes gràcies per participar!

static_qr_code_without_logo

Historial

 Ordre
Població
Lloc
Data
Estat
[1/19] Alcoi Sota el rostre perenne del cantautor 5 d’abril de 2016 Llibre trobat!
[2/19] Lleida A la llera dreta del riu Segre, entre el Pont del Príncep de Viana i el Pont Vell, sota una inscripció que diu “Ets la millor” 6 d’abril de 2016 Llibre trobat!
[3/19] Esparreguera A la dreta d’una pintada-mural que parla de pau i llibertat, rere un senyal de circulació amb fletxes 15 d’abril de 2016 Llibre trobat!
[4/19] Dosrius A l’entrada del poble, al peu de la bandera, a dins d’un arbust 25 d’abril de 2016 Llibre trobat!
[5/19] Elda A la base d’una palmera de tres troncs, entre el riu Vinalopó i un llac en forma de vuit (localització exacta) 29 d’abril de 2016 Llibre trobat!
[6/19] Torrent Penjat d’un taronger, entre l’Avinguda del País Valencià i el Pavelló d’Esports 2 de maig de 2016 Llibre trobat!
[7/19] Alcúdia Al marge de pedres on l’avinguda de Ca na Ferrera es troba amb el carrer Menorca (fotografia) 11 de maig de 2016 Llibre trobat!
[8/19] Reus A les escales d’un pont que creua les vies del tren a l’accés nou del Campus de Bellissens de la URV 30 de maig de 2016 Llibre trobat!
[9/19] Oliana Darrera la Casa de la Vila, al costat d’una porteria de futbol 9 de juliol de 2016 Llibre trobat!
[10/19] Nules En un arbre just al costat del Parc Comarcal de Bombers de la Plana Baixa 15 d’agost de 2016 Llibre trobat!
[11/19] Jorba Entre les pedres on hi ha la placa amb el nom de la Plaça 11 de setembre 21 d’agost de 2016 Llibre trobat!
[12/19] Alaior A dins d’una font en forma de cloïssa, davall la perla 26 d’agost de 2016 Llibre trobat!

Mapa

Mapa d’A la intempèrie, el joc per a trobar els exemplars del primer llibre de poesia de Cesk Freixas, Alè de taronja sencera, amagats en diverses poblacions d’arreu dels Països Catalans. Clica damunt de cada estrella i veuràs els llocs per on els hem anat repartint, així com algunes de les persones que n’han trobat algun exemplar. Tens alè? T’hi animes?