Bon final de setmana, amics i amigues! Retorno a les rutines audiovisuals i recupero la col·lecció de vídeos de Per què vaig escriure…?, on aquesta vegada us parlo d’Et dono casa meva, una cançó que vaig recollir en el meu tercer disc i que explica un viatge arreu dels Països Catalans, amb el punt de partida de les Terres de l’Ebre, lloc on he gravat el vídeo. Espero que us agradi!

Bona primera setmana de setembre, amics i amigues! Aquests propers dies celebrarem els darrers concerts de l’estiu, i vindran unes quantes setmanes de descans, després d’un estiu pleníssim d’actuacions, amb molt de públic i molta Festa Major! El penúltim concert serà aquest divendres a Bordils, i l’últim serà aquest proper diumenge, amb tota la banda (!) a Sant Sadurní d’Anoia! Us hi esperem, eh?! 🙂

Seguim amb la Festa Major, abans de fer una pausa després de la muntanya de concerts d’aquest estiu. Ens en queden 4, i aquest cap de setmana farem els dos primers. Apunteu les coordenades: dissabte a Tortosa i diumenge a Solsona! Us hi esperem!