Aquesta setmana tornem a la nostra terreta. A les 19.00 hores serem al Casal Popular (novíssim i guapíssim, per cert) de Vilafranca del Penedès, en un concert que servirà per col·laborar amb la caixa de resistència que el Comitè de Defensa del Referèndum de l’Alt Penedès té en marxa per fer front a tots els lamentables casos repressius que emanen de l’1 d’octubre de 2017. L’actuació la farem amb en Victor Nin i l’entrada és lliure però amb taquilla inversa (pagues el que et vingui de gust quan acaba l’acte). En solidaritat i sempre dempeus, us esperem aquest dissabte a la capital de la nostra comarca!

Bon dimarts, família! Tornen els Premis Enderrock de la música catalana i, si us ve de gust i teniu 2 minuts lliures, podeu votar-nos a la categoria de cançó d’autor! Us ho agraïrem enormement! És la primera ronda de tres, i ens agradaria molt passar a la següent. Amb vosaltres potser hi serem més a la vora!

✴️ Podeu votar-nos aquí: https://t.co/54VO0YHtK9

Tornem a la carretera! Comença un nou any i, de moment, no ho podem fer amb més il·lusió! Tenim l’agenda plena de novetats, i aquesta setmana ja podreu tornar-nos a veure en directe. Anoteu-ho a la vostra llista de desitjos pendents:

Dijous 11 de gener de 2018, concert amb banda a la Sala Dresden de Cerdanyola del Vallès! Si voleu entrar amb condicions d’entrada gratuïta amb consumició obligatòria us heu d’apuntar al mur de l’esdeveniment de Facebook sumant-hi un màxim de dos acompanyants: aquí – Els preus a taquilla a partir de les 00:30h seran els que segueixen: 7,5€ entrada sense consumició / 10€ entrada amb una copa / 15€ entrada amb dues copes.

Dissabte 13 de gener de 2018, concert en format de duet (acompanyat, com no pot ser d’una altra manera, per Victor Nin a la guitarra) a l’Auditori de la Farinera del Clot de Barcelona! L’hora d’inici serà a les 21.00. Entrades (5€): https://www.ticketea.com/entradas-concierto-cesk-freixas-proposta/

Va ser un 4 de gener de 2004 al bar Jimmy Jazz d’Igualada. Amb en Víctor Solana a les percussions i l’Albert Queraltó acompanyant-me a la guitarra. Tenia 19 anys tremolosos de nervis i molta innocència que no em pesava. Ho recordo amb tota la nostàlgia també tremolosa i la memòria entelada, perquè aquell va ser el meu segon naixement. El meu primer concert com a cantautor el vaig fer envoltat de persones precioses que ara quasi mai no veig, a qui hauria de dedicar abraçades i trobades molt més sovint. Van acompanyar-me en una excursió cap a un lloc inconegut i l’embranzida no ha perdut força. Avui celebro 14 anys damunt dels escenaris com a cantautor, i em fa feliç poder-ho compartir amb totes i tots vosaltres. La fotografia que acompanya aquest apunt és d’en Carles Rodríguez, me la va fer l’any 2006 i és la primera fotografia que un fotògraf professional em feia per a la premsa musical: la portada de la revista Enderrock. Gràcies per ser-hi, boniques i bonics!