Avui dissabte actuem a Cervera, en el marc de la Vila del Llibre! Serà a les 20.30h a l’Església de Sant Domènec, presentant l’espectacle “Un homenatge a Pedrolo”, amb Victor Nin a la guitarra i Marta Bellvehí a les il·lustracions en directe. Us hi esperem!

He tingut l’immens plaer, i la immensa sort, de col·laborar en una història preciosa. Antoni Miró, pintura musicada és un projecte dirigit i coordinat pel meu amic Feliu Ventura, que vincula l’obra del pintor valencià amb la interpretació musical que en fan diversos músics d’arreu del país. En el meu cas, la peça d’Antoni Miró és “Catalunya diu prou 2013” i em va portar a pensar en una cançó que parla de les persones exiliades. Amb tot l’ample de l’amor, i la llargada de l’enyor, aquesta cançó la vaig escriure per a l’Anna Gabriel. Es titula “Tornar” i la podeu escoltar tot seguit.

Aquest dissabte serem a la capital del Baix Penedès per cantar-hi unes quantes cançons. Serà a partir de les 20.30 hores del vespre al Teatre Àngel Guimerà d’El Vendrell, en el marc de les Jornades d’Unitat Popular que el conjunt de l’esquerra transformadora organitza a la ciutat. Hi farem una actuació curteta, però en tenim moltíssimes ganes!

Bon dimecres, família! Seguim gravant el nou disc, i entre pista i pista enregistrada sempre busquem un foradet per tornar-nos a veure en directe! En aquesta ocasió us esperem dissabte, a les 18.00 hores, a la Plaça de Cal Font d’Igualada, fent un espectacle molt especial amb el meu germà i poeta Marc Freixas.