Bon dissabte a totes i a tots! Sembla que, poc a poc, podem retornar als escenaris, complint mesures de seguretat i salut molt estrictes, amb distàncies físiques i protocols molt exigents. El primer concert que podrem fer de forma presencial i orgànica serà el 2 de juliol, davant del Teatre Nacional de Catalunya, a Barcelona, amb el format de duet i en el marc del Festival Cruïlla. Les entrades tindran un preu de 15€ i les podreu adquirir properament al mateix lloc web del festival. Us hi esperem!

Bon dijous, amics i amigues! El proper diumenge dia 31 de maig, a les 18.00 hores del vespre, farem un nou concert confinat, aquesta vegada amb l’imprescindible i espectacular Victor Nin, guitarrista que m’acompanya en directe des de fa més de 13 anys, la sonorització del nostre tècnic de so Guillem Guti, i la producció de vídeo i logística a càrrec de Roger Vidal i Dmusical. Serà el primer concert en streaming que farem amb el format de duet, i el durem a terme a través de la plataforma Cultura Confinada. Serà una actuació curteta, d’una mitja hora, on repassarem algunes de les cançons més representatives dels meus darrers treballs discogràfics. Les entrades ja es troben a la venda, a un preu de 3€, i les podeu adquirir al següent enllaç. Moltes gràcies, i fins el diumenge 31 de maig! 🙂

Comprar entrades

Bon divendres, amics i amigues!

Avui és el darrer dia d’aquesta campanya de micromecenatge. Volia agrair-vos d’una forma molt sincera la vostra col·laboració per a fer possible el meu nou disc. Sou 817 mecenes (tela marinera!) i heu aconseguit el 167% de l’objectiu de finançament.

Sabeu què vol dir, tot això? Que aquest vuitè treball discogràfic el podrem gravar amb una premissa implícita en la defensa del treball musical: precarietat zero. Podrem pagar a tots els treballadors i totes les persones implicades d’una manera digna, i podrem destinar tots els esforços, hores i espais per a procurar facturar un disc que compleixi les expectatives.

Gràcies per a fer-ho possible!
Encarem les darreres 10 hores…

Vols col·laborar al micromecenatge?

Avui fa 39 dies que vaig iniciar la campanya de micromecenatge a la plataforma de Verkami. L’objectiu és fer possible el meu 8è disc gràcies a la vostra ajuda i les vostres aportacions. Podeu comprar anticipadament el nou treball discogràfic, amb diferents complements, que poden ser postals promocionals, entrades pel concert de presentació, recitals en streaming, accés exclusiu per poder veure el nou videoclip, el making of, concerts al menjador de casa teva, concerts per col·lectius i entitats… Queden 35 hores per finalitzar el micromecenatge: hi vols col·laborar?

Participa al micromecenatge! 🙂